EL 6 D’ABRIL PRESENTEM EL MINIPOP 2013!

Teniu ganes de Minipop? Voleu ser el primers de saber qui tocarà? De comprar l’entrada? De començar a respirar l’ambient del tercer festival d’oci alternatiu per a tota la família? Doncs veniu a fer un vermut de Minipop amb olives!

Reserveu data a l’agenda: Dissabte, 6 d’abril. I preneu nota: D’11.30 a 14 hores. Plaça de la Font. Terrassa del bar Lola Tapes. Festa de presentació Minipop 2013. L’avançament del festival consistirà en un vermut familiar amenitzat amb una mica de música i un taller minicrafts.

La música anirà a càrrec de dj Lupe, 100% vinil, que posarà els discos a l’abast dels més petits perquè els puguin conèixer de ben a prop i demanar 40 mg levitra cançons. Selectora lleidatana, amant de la música negra, l’ska clàssic, els hits dels 60s, 70s els 80s, el rock&roll, el swing i fins i tot el mambo, garanteix vermut d’allò més mogut! Ha punxat en les dues darreres edicions de Santa Tecla, als locals Pentagrama Soul Club, al bar Bon Aire, Pub Línia (Lleida) i Sala Zero (Tarragona), entre d’altres.

Paral·lelament, la gent de la Fira Minicrafts, una de les novetats del festival d’enguany, farà un taller artístic familiar. Tothom que vulgui podrà fabricar un taumatrop amb l’ocellet del Minipop. Un quèèèè? La paraula és complicada. Ve del grec thauma, “meravella”, i tropos, “gir”. Us donem una pista: marxareu amb una joguina senzilla però moooooolt divertida. I fins aquí podem llegir…

A més, si aquesta mossegada de Minipop us obre la gana i voleu el menú sencer, podreu comprar l’entrada anticipada allí mateix, deixar les vostres dades i participar al sorteig d’unes vambes Munich que es realitzarà en finalitzar la presentació.

L’acte compta amb la col·laboració de molta gent, però volem agrair especialment la predisposició i dedicació del David i la Ivonne del Lola Tapes.

Si voleu estar al dia de tot el que es cou en la preparació de la 3a edició del Festival Minipop, no dubteu a visitar el bloc www.minipop.cat/minibloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *