EL MINIPOP ESCALFA MOTORS!

El festival Minipop arriba enguany a la tercera edició. Aquesta vegada, començarà el dia 31 de maig a la tarda amb la fira Minicrafts, dedicada als projectes fets a mà. El festival pròpiament dit Female viagra es durà a terme l’1 i el 2 de juny, al passeig de les Palmeres i al barri del Serrallo.

Des de l’endemà de la clausura de la segona edició, l’equip minipopero ja treballa intensament en la d’enguany: programant els concerts, pensant els tallers creatius més originals, buscant esponsorització i mecenatge per poder-lo tirar endavant… Tot plegat per aconseguir repetir l’èxit rotund que aquest certamen, pensat perquè pares i fills gaudeixin plegats, torni a repetir l’èxit rotund de les dues primeres edicions.

Si voleu estar informats de totes les novetats del festival o, millor encara, conèixer què es cou cada dia perquè sigui possible, no dubteu a visitar el bloc que s’ha posat en marxa. Només cal que cliqueu www.minipop.cat/minibloc i ho sabreu tot, tot i tot del festival d’oci alternatiu per a tota la família més xulo de tots els que es fan i es desfan. Us convidem a guardar-lo als vostres preferits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *