AQUEST DISSABTE PRESENTACIÓ DEL MINIPOP 2012!!!

El festival d’oci alternatiu per a tota la família de referència a Catalunya, el Minipop de Tarragona, dóna el seu tret de sortida oficial aquest dissabte amb la presentació que se’n farà a la plaça de la Font amb un vermut musical a la terrassa del restaurant Lola Tapes. En una avançada del que serà el certamen d’enguany, petits i grans podran gaudir plegats d’una estona divertida mentre també aprofiten per donar la benvinguda a les vacances de Setmana Santa. El vermut començarà a les 12.30h i comptarà amb la participació dels discjòqueis David Bass i Nauzet Jonay.

“Malgrat la crisi que estem travessant i la dificultat per aconseguir recursos, el Minipop tirarà endavant gràcies a les moltes complicitats que estem trobant per organitzar-lo”, ha assegurat la directora del festival, Núria Serrano. “De tota manera, després de mesos i mesos de feina, continuem buscant complicitats, subvencions i mecenatges”. “Darrera de tot el festival hi ha un gran equip que, a banda d’aportar feina i hores, també incorpora moltíssima il·lusió perquè les coses surtin bé i el Minipop torni a ser un superèxit i això no té preu”, puntualitza Serrano.

A

partir de dissabte, entrades anticipades a la venda

Dissabte serà el moment de desvetllar els primers detalls del Festival, com el cartell que representarà l’edició d’enguany, el nom dels artistes i grups que ompliran de concerts els dies del festival o els talleristes que hi seran presents oferint propostes innovadores i molt creatives per a nens i adults.

Així mateix, es posaran a la venda les entrades anticipades a un preu de 5€. Els dies del festival en costaran 8. Per cada entrada que es compri es tindrà dret a gaudir d’un vermut gratuït. Els socis de Tecletes podran recollir també la seva invitació pel Minipop.

Enguany, tot un cap de setmana

La primera edició del Minipop va ser tot un èxit amb més de 1.500 assistents. Una xifra que enguany es preveu superar. Aquesta vegada, el certamen s’allargarà dos dies, el cap de setmana del 2 i 3 de juny. El dissabte serà el torn per les activitats al passeig de les Palmeres. L’endemà, la cita serà al barri del Serrallo, que s’obre com a espai per acollir el Minipop i

que tindrà una programació específica.

El festival Minipop és una iniciativa nascuda de l’associació Tecletes creada l’any 2008 a Tarragona amb l’objectiu que infants i adults comparteixin espais i activitats de manera conjunta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *