I FESTIVAL MINIPOP, EL 4 DE JUNY!

Estem molt contentes d’anunciar-vos la posada en marxa d’un projecte del que n’est

em especialment orgulloses!!! Tecletes omplirem Tarragona de música pop de qualitat i tallers per a tota la família amb la I Festival Minipop Tarragona. Serà el proper 4 de juny, de 17 a 24h al Passeig de les Palmeres.

El Minipop, que compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme i el Pla de Competitivitat de la Tàrraco romana, neix amb la voluntat de consolidar-se com el primer festival de Catalunya de música pop, adreçat i pensat per a que adults, joves i infants gaudeixin conjuntament d’una tarda d’oci cultural alternatiu. Alhora, el festivaI pretén posicionar Tarragona

com a destinació familiar, aportant-hi una perspectiva urbana i moderna, tot creant un nou esdeveniment lligat a la música, a l’art contemporani i al patrimoni immaterial de Tarraco.

El Minipop combinarà els concerts musicals amb d’altres ofertes, com tallers familiars i activitats artístiques que estimulin i potenciïn la creativitat dels més petits i, fins i tot, un espai per als nadons.

Música per a tothom

Entre els artistes que participaran al I Festival Minipop Tarragona hi ha Marc Parrot, que presentarà un espectacle basat en el conte “Què m’està passant”, la temàtica del qual gira entorn els sentiments quotidians com la ràbia, la vergonya o la por, vistos des del punt de vista d’un nen. La prestigiosa il·lustradora Eva Armisén participarà en l’actuació de Parrot reproduint en temps real les imatges que acompanyen els textos del conte. El cartell el complementaran la jove cantant Maria Rodés, que després de donar-se a conèixer amb Oníricha triomfat arreu de l’estat espanyol amb Una forma de hablar; un disc de debut que ha rebut els elogis unànimes de la premsa especialitzada; els tarragonins Febrero, una banda de casa nostra multipremiada que en poc temps ha esdevingut un dels grups de pop amb més projecció i que presentaran el seu nou treball El Abismo; i finalment, com a cap de cartell, The New Raemon, excantant dels Madee, que portarà a Tarragona el seu tercer disc Libre Asociación per oferir-nos un concert únic i especial amb el segell “indie” que els caracteritza. Per acabar d’arrodonir la oferta musical els tarragonins Superpandadj’s ompliran el passeig de música per tots els públics.

I tallers per a petits i grans

El segon gran eix del I Festival Minipop Tarragona estarà dedicat als tallers familiars i comptarà amb cinc propostes: el taller textil que impartirà Mo Espasa i en el qual els nens i nenes hauran de transformar un mitjó en una titella elaborada al seu gust; el taller de graffitis de Màrius Domingo en què els participants dibuixaran un gran mural amb aquesta tècnica; el taller de jardineria que impartiran els The Clorofilas i que crearà ninots amb cabells d’herbes i alhora es transformaran objectes quotidians en contenidors per a plantes; el taller de pintura de Núria Rion, que treballarà la imatge dels artistes del Pop; i, finalment, el taller de polaroids d’Agustí Arévalo, per descobrir el món de la fotografia instantània.

Dilluns comencen a vendre’s les entrades

Les entrades es poden adquirir, a partir del dilluns 9 de maig, als Punts d’Informació Turística, a la Sala El Cau (Trinquet Vell, 2), Espai Tecletes (Escales de l’Arboç, 6) i Antonieta Agustí Perruqueries (Estanislau Figueres, 44), a un preu de 5 euros si es compren anticipadament i a 7 euros el mateix dia del festival. Els infants menors de 3 anys tindran entrada gratuïta i els socis de Tecletes tindran una entrada gratuïta per unitat familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *