Fes-Tecletes / Santa Tecla 2019!

Un any més Tecletes participarà de la festa gran de la nostra ciutat amb una nova edició del Fes-Tecletes!

Us convoquem a tots, petits i grans, el divendres 13 de setembre a partir de les 17,30h a la plaça Verdaguer de Tarragona! Una tarda plena de tallers i música en directe per donar inici a la millor festa major de Catalunya. Com és habitual, el format inclourà tallers creatius i la millor música en directe, en la línia de la programació del Festival Minipop

17.30 h a 18.30 h, Tallers creatius: Vine a fer el teu carilló! Farem ballar el Nano Capità, l’Àliga, el Gegant Moro, la Geganta Vella, la Negrita i el Lleó a ritme de l’Amparito Roca.

18.30 h, Concert de Joan Colomo. Un dels artistes més importants de l’escena independent catalana ens presenta el seu últim disc, L’oferta i la demanda. Un disc on les emocions a flor de pell s’omplen de significat, i les melodies fràgils despunten amb tornades altament enganxoses. Un concert únic i diferent i és que el Joan és imprevisible!

19.45 h, Concert amb TMN. El duet tarragoní format per Sara Alija i Juan Antonio Moreno ens presenta el seu nou disc acabat de sortir del forn, La crida. Deu cançons lluminoses en què la veu de la Sara ens captiva i ens guia de cançó en cançó. Una oportunitat per gaudir del seu directe i deixar-nos portar per la calidesa de la seva música.

Aquesta és una bonica festa organitzada per Tecletes amb el suport de Minipop, l’Ajuntament de Tarragona i La Pepita.

Tarragonines, tarragonins, agafeu les criatures i a ballar sota el més bonic envelat de la festa major! Visca Santa Tecla!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *