Una bombolla màgica dins del Minipop

Sons, sorra, miralls, llum, colors i molta imaginació. Un any més Les Tecletes hem creat una bombolla de pau i experimentació dins del Minipop pensada per acollir les famílies amb infants de 0 a 3 anys. A l’Espai Nadó, situat a l’extrem oposat de l’escenari, els més petits hi trobaran una estona de calma sobre una moqueta de jocs, tresors, contes i coixins. I atenció perquè enguany per primera vegada estarà obert els tres dies del festival: divendres de 17.30 a 20 hores, dissabte de 17.30 a 20.30 hores i diumenge d’11 a 14 hores.

L’oasi està dissenyat per la Bàrbara, la Cristina, la Joana, la Judit, la Maria, l’Alba, les Martes, la Maruxa, la Núria, la Rut, la Vicky i la Bet amb molta dedicació, difícils malabars familiars i laborals i una energia infinita. Ja els podeu donar les gràcies perquè s’ho han currat traient hores i força de sota les pedres i, com sempre, han aconseguit crear un paradís màgic ple de sorpreses.

Us expliquem les novetats d’aquesta novena edició. Als èxits habituals, s’hi afegeix un laboratori de bombolles de sabó. El professor Bromera vindrà amb tots els seus estris per fer tres tallers de joc, màgia i diversió amb una mica d’aigua i un bocí de sabó el dissabte a les 17:45, les 18:30 i les 19:15 hores.

Una altra novetat d’enguany seran els tallers de música per nadons Kraki de Yamaha Music School. Aquesta escola de música de Tarragona serà a l’Espai Nadó dissabte de 17 a 20 hores amb un mètode de tres passos: escoltar, cantar i jugar. Yamaha Music School us convida a jugar i crear la vostra pròpia música a través del cant, la dansa, l’audició i la instrumentació. El taller de 15 minuts és un tastet del curs que ofereixen durant tot l’any al seu centre del Carrer Mossèn Salvador Ritort i Faus. És una activitat creada especialment per infants d’entre 18 mesos i 4 anys i les seves famílies on la música és el mitjà de comunicació i es reforça tant el nivell afectiu com el cognitiu.

Durant els tres dies del festival, dins de la bombolla de Tecletes, els nadons també podran entrar en un laberint de miralls i perdre’s per l’univers infinit de Yayoi; gatejar per un circuit de globus de colors; dibuixar; tocar els objectes guardats a la panera dels tresors; fer rodar anelles màgiques; crear un calidoscopi amb diferents òptiques i materials, o veure videoclips dels artistes del festival, curts sobre art i curts d’animació dins la Tecletes Playtruck.

D’altra banda, l’Espai Nadó versiona activitats recuperades d’altres edicions com el «Brilli, brilli». La cova més fosca del Minipop torna i incorpora noves sorpreses amb molta llum. Taules de llum, ombres, fluorescències i maquillatge que brilla en la foscor en un món brillant i misteriós.

No hi faltaran els dos espais més emblemàtics: La Bibliotecletes, una zona de descans perquè les famílies expliquin històries, es relaxin i agafin forces; i la Platja Tecletes, on hi trobareu tot el que fa falta per gaudir d’una estona de platja, inclòs el xiringo a peu de sorra! I en aquesta ocasió la Farandulància, l’indispensable racó de disfresses, serà davant de l’escenari perquè no pareu de ballar.

A més, repetim col·laboració amb el grup d’Amnistia Internacional de Tarragona. Aquesta vegada l’espai Amnistia es titula «Petit gènere» i és un espectacle de narració de contes creat per l’actriu Eugenia González La Rosa per explicar el concepte d’igualtat de gènere als infants i a les seves famílies.

Us ho diem tot seguit: Platja Tecletes, Bibliotecletes, Blocs i Farandulàndia (el racó de les disfresses), Brilli Brilli (l’espai més fosc del festival), Professor Bromera, LABerintotnireBAL (laberints de miralls i de globus), Toca toca, Tecletes Playtruck, Hola, hola, Calidoscopi gegant, Taller de música per nadons Kraki, Professor Bromera, Petit Gènere i un aparcament de cotxets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *