PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “CANALLADES” de Raquel Garcia Ulldemolins

Sou pares, avis, cangurs,

monitors o mestres? Si heu respost afirmativament, no us podeu perdre la presentació oficial a Tarragona de “CANALLADES. TOT EL QUE SEMPRE HAS SOSPITAT DELS NENS I ELLS MAI T’EXPLICARAN dels nens i ells mai t’explicaran” escrit i il·lustrat per Raquel Garcia Ulldemolins.

El llibre és un recull de les trapelleries que fan els nens i que, tantes vegades, ens deixen sense paraules i sense alè, descrites amb un to molt col·loquial i proper que s’inspira en el cantó més irònic i de vegades cru dels més petits de casa. Tota una delícia!

Us esperem el divendres, 13 de maig, a les 18.30h, al Cafè del Teatre Metropol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *