DIUMENGE, SEGON MERCAT D’INTERCANVI A LA PLAÇA DELS SEDASSOS!!!

Amb una trajectòria que es remunta al setembre del 2008, l’associació Tecletes organitza cada

vegada més activitats a la ciutat deTarragona. Amb l’arribada de la tardor, i aprofitant el canvi d’armaris que tots hem dut a terme, Tecletes ha previst per aquest diumenge una activitat en la que es promou l’esperit del reciclatge i que s’inspira en els mercats que es fan a molts països d’Europa per donar sortida a roba que es troba en bon estat però que, per una o altra raó, queda arraconada al fons dels calaixos.

D’una banda, s’ha fet una crida a les sòcies de l’entitat perquè portin roba, de petits i grans, que ja no utilitzin per qualsevol motiu: perquè els ha quedat petita, perquè l’han dut tant que no volen tornar a fer-ho … La roba servirà pel projecte de Tecletes Sostenibles Ke Ruli en que les sòcies poden deixar-se les peces entre elles. Tecletes les recull, les classifica i facilita l’intercanvi. La idea és recuperar el vell costum de reaprofitar la roba entre coneguts i amics. Així, fem real la frase “M’agrada

molt la jaqueta que portes, quan l’avorreixis, me la pots deixar?”.

El Mercadet pròpiament dit

Les peces que hem anat recollint durant tot l’any i que ja no tenen sortida per aquest sistema, serveixen per posar en marxa el Mercadet d’intercanvi pròpiament dit que estarà obert a tota la ciutadania. El diumenge es posaran en venda a preus molt populars, a la plaça dels Sedassos entre les 11 del matí i les 14h de la tarda. Les peces estaran exposades en carretons i caixes perquè tothom pugui triar i remenar i, en cas de trobar alguna cosa que li faci el pes, adquirir-la per un preu mòdic. Els diners que obtinguem de la venda es destinaran integrament al finançament d’altres projectes de l’entitat que desenvolupem al llarg de l’any.

Durant el Mercadet, i per anar reposant forces, farem un esmorzar a l’antiga, amb coca i una presa de xocolata. I quan s’acosti el migdia, anirem a fer un vermut plegats!

US HI ESPEREM A TOTS! NO US PODEU PERDRE UNA INICIATIVA 100% SOSTENIBLE I 100% TECLETES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *