Sessió familiar al Festival REC!

Un any més ens afegim al Festival Internacional de Cinema REC de Tarragona i concretament a la tra­di­ci­o­nal sessió fami­liar del REC. La mul­ti­pre­mi­ada Ma Vie de Cour­gette omplirà la sala de l’audiència més crítica i fresca del fes­ti­val. I després ver­mut a l’Espai REC! Amb el suport del festival Minipop, s’han aliat per fer-vos sortir de casa i anar al cine el proper dimarts 6 de desembre a les 12:00 hores a l’Antiga Audiència.

captura-de-pantalla-2016-11-23-a-las-14-04-30La tria pel públic més familiar és una delícia de Claude Barras, ‘Ma Vie de Courgette’. Courgette és un petit jove que, en perdre la mare, arriba a un centre d’acollida al defora de la ciutat. Mica en mica, va deixant enrere la seva timidesa i coneix els seus companys. Una divertida i entranyable tropa amb desenes d’històries personals que s’aniran desgranant, entre pors i somriures, a mesura que descobrim el complex món interior de les criatures.

Una de les joies d’animació de la temporada, ovacionada a Cannes, nominada als Premis LUX del Parlament Europeu i que ja apunta cap als Oscar. Una delícia animada que no defuig temàtiques difícils, tractades amb tendresa, que t’encisa des de les primeres imatges i que es pot gaudir tinguis l’edat que tinguis.

La sessió familiar té un preu de 6 euros (incou adult + un nen/a). Sí, sí, ho heu llegit bé: un matí complet a un preu que fa riure!

Després de la sessió farem tots plegats un vermut familiar al KINO, just davant de l’Antiga Audiència.