Art en família, al MAMT!

Captura de pantalla 2015-02-26 a las 09.23.52Durant les festes de Pasqua, les Tecletes gaudirem de l’art en família al Museu d’Art Modern de Tarragona! Ja sabeu que ens encanten les propostes artístiques i culturals! I encara més si les podem fer en família!

La primera proposta és el taller ‘El Tapís de Tarragona’, que es configura a partir de l’obra dels artistes Joan Miró i Josep Royo. Una activitat pràctica interessantíssima en què els nostres fills i filles podran apropar-se al món del tapís i de la seva tècnica. Aquesta primera proposta tindrà lloc el dimarts 31 de març d’11h a 13h, al Museu d’Art Modern de Tarragona (c. Santa Anna, 8) i està pensada per a famílies amb nens de 3 a 7 anys (P3, P4 i P5, i 1r i 2n de Primària). PLACES EXHAURIDES!!!

Captura de pantalla 2015-02-26 a las 09.47.44La segona proposta és el taller d”Escultura Pública’, que fa un recorregut virtual al mateix museu d’algunes escultures ubicades en la via pública (el monument als Castells, la Font del Centenari, Tarragona als Herois, Josep Pau Virgili i Sanromà, Thales i Cèsar August) per a conèixer diversos aspectes relacionats amb la seva realització. També aprendrem a identificar els materials escultòrics, la tècnica de la cera perduda per a la realització de les escultures en bronze i analitzem i comparem amb els monuments les maquetes dels Herois i de Thales. Aquesta segona proposta tindrà lloc el dimecres 1 d’abril  d’11h a 13h, al Museu d’Art Modern de Tarragona (c. Santa Anna, 8) i està pensada per a famílies amb nens de 8 a 12 anys (3r, 4t, 5è i 6è de Primària).

Ambdues activitats són gratuïtes, però les places són limitades, així que és necessària la inscripció prèvia a info@tecletes.org, abans del 24 de març. Indiqueu-nos quina de les dues propostes us interessa, el nombre de persones participants (tant infants com adults) i l’edat/curs dels nens/es.

Ja ho veieu, l’art triomfa!!!