SAMARRETES! #lololó i #joestimosantatecla

Els models més ideals per lluir durant les festes de Santa Tecla porten la marca Tecletes! Si ets fan de la baixada de l’Àliga, la del #lololó és per a tu! I pels enamorats de les festes més boniques de Catalunya i del món, les de #joestimosantatecla són el no va más!

On comprar-les?

Durant aquests dies de festa les trobaràs a l’estand de Festes situat al hall del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11), al preu de 10 euros. Aquí teniu els horaris:

  • de l’11 al 23 de setembre: de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores
  • el dia 24 de setembre: de 10 a 14 hores

Igualment també les pots comprar el 13 de setembre per la tarda durant el FesTecletes que organitzem a la plaça Verdaguer, on a més disposarem de la resta de productes de marxandatge de Tecletes. Igualment, sempre ens pots escriure per correu-e info@tecletes.org indicant el model, la talla i el número de samarretes que vols i ho farem possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *