Vine a fer el teu Carilló!

FesTecletes és també un esdeveniment cultural creatiu! El divendres 13 de setembre, de 17.30 h a 18.30 h, podreu participar del taller ‘Vine a fer el teu carilló!’ a la plaça Verdaguer de Tarragona

Santa Tecla és Seguici, és #lololo, és ball, és foc i és #fesTecletes! Enguany us proposem de prendre part d’un taller creatiu en què muntarem un carilló d’allò més tarragoní! Farem ballar el Nano Capità, l’Àliga, el Gegant Moro, la Geganta Vella, la Negrita i el Lleó a ritme de l’Amparito Roca. Les il·lustracions precioses per poder-lo realitzar són de la nostra estimada Anduluplandu.

És una activitat oberta i gratuïta, sense inscripció prèvia però fins a esgotar existències. Sabeu que les festes de Santa Tecla mobilitzen molts pares i mares, nenes i nens, i per això intentarem que el taller es faci de manera controlada i ordenada per tal que tots els que vulguin participar-hi ho puguin fer sense presses i amb l’espai òptim per xalar-ho de valent! Per això us demanem que tingueu paciència i alegria, i que així els ho transmeteu als vostres petits i petites!

Agafeu agenda i apunteu: ‘Vine a fer el teu Carilló!’ el divendres 13 de setembre a les 17,30h a la plaça Verdaguer de Tarragona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *