El Minipop no és un festival només per nens

mini2Què no és el Minipop? No és un festival ‘kids’ perquè volem superar l’oferta que sempre separa l’oci infantil de l’adult. No fa compartiments estancs per pares o fills perquè el seu objectiu és alimentar la creativitat i compartir cultura en un espai intergeneracional.

No és un festival de música infantil ni demanem als grups que adaptin els seu repertori perquè creiem que no hi ha música per nens i música per grans. La música no té edat i volem que sigui autèntica!

I ens preguntareu… I doncs, què és el Minipop? És una festa major perquè pares i fills gaudeixin junts de música i cultura contemporània! És un festival que potencia la interacció entre diferents generacions. És una proposta feta per i per a pares i mares que no renunciem a la cultura.

És un festival fet per amor a l’art, a la mida humana, que no busca grans masses, ni caps de cartell que ho petin. I per això es fa dins d’un espai bonic i còmode, amb lloc pels cotxets o per fer un recés, amb un aforament molt per sota els límits legals, pensat per les famílies, on s’hi sentin bé des dels bebès fins als rebesavis.

Des de Tecletes reinvidiquem una maternitat activa, creativa i divertida. Perquè… Qui ha dit que tenir fills significa deixar d’anar a concerts, al cinema o a veure una pel·lícula? Que els nens s’ho passin bé amb la música que agrada als seus pares no és tan difícil al Minipop.

Hem “robat” aquesta última frase del 33 Recomana perquè ens encanta. Nosaltres no ho hauríem explicat millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *