Voleu estar al dia de toooot el Minipop?

A un ritme imparable. El Minipop s’acosta i en un tres i no res tots serem al passeig de les Palmeres, ballant, saltant, compartint i gaudint d’uns tallers creatius fantàstics. Com ja deveu saber, enguany, el festival s’allarga tres dies: 6, 7 i 8 de juny. Fa dies que els cartells que l’anuncien ja són per tota la ciutat.

Molts haureu vist que, subtilment, els ocellets del festival van fent acte de presència i són per toooot arreu!

Si esteu interessats en saber-ho tot, tot i tot del festival… vaja, a no perdre-us ni una sola de les notícies que es generen, tenim una solució per vosaltres. Paral·lelament a la web del Minipop, www.minipop.cat, ja fa dies que hem activat el Minibloc. Aquest espai virtual recull absolutament totes les novetats del festival que no hi entén d’edats. Des de qui li dóna suport fent de mecenes, fins a tots els detalls de qui seran els grups musicals que configuren el cartell, algunes pistes sobre els tallers creatius que ompliran de gom a gom les Palmeres, on adquirir les entrades… Vaja, que és una adreça www.minipop.cat/minibloc que hauríeu de guardar als vostres preferits.

Ah, i també podeu fer un seguiment de tot plegat a través de les nostres xarxes socials. Al Facebook de Minipop i Tecletes i al Twitter de Minipop i Tecletes!

Per cert, que les entrades continuen a la venda. Però, espavileu si no us voleu quedar sense. Podeu comprar-les on line, a Productes de la Terra i als següents punts habituals. És a dir:

– A Tarragona: El Lloro, L’Espiga d’Or, al Punt d’Informació Turística de la Rambla, al Quiosc Cal Matias del Serrallo, a Shiva Records, a To2bebe i a La Cantonada. 
– A Reus: Batabat
– A Valls: Llibreria Roca (i demà dissabte a la festa presentació)
– A Constantí: El Casino
– A Cambrils: Papereria Carlín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *