Conferències sobre homeopatia i primeres etapes de la vida

L’homeopatia és un mètode terapèutic que permet estimular la capacitat natural i innata que tot ésser humà té per defensar-se, adaptar-se i sanar-se. Es basa en administrar substàncies procedents del regne animal, vegetal o mineral, diluïdes a dilucions infinitessimals dinamitzades. Administrant el remei homeopàtic s’actua a nivell energètic, ajudant a l’individu a recuperar el seu estat de salut. L’aplicació de l’homeopatia pot ser especialment útil durant una de les etapes més importants de la vida de les dones: l’embaràs. Però també ho pot tenir un paper important en el moment del part i durant la lactància. I és que, al no tenir efectes adversos ni presentar riscos de toxicitat, l’homeopatia és totalment compatible amb aquests moments vitals.

Coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial del Part Respectat, enguany hem programat un parell de xerrades sobre aquest tema amb la terapeuta Elisenda Miquel. L’Elisenda és Farmacèutica, màster en Psiconeuroimmunologia Clínica i diplomada en Homeopatia i passa consulta a Tarragona.

La primera serà aquest dilluns, 19 de maig, a les 17.15 h i durà per títol “Embaràs, part i lactància. Com pot ajudar l’homeopatia?”. La farem a Tecletes (Camí de la Cuixa, 18 baixos) i està oberta a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. El següent dilluns, 26 de maig, l’Elisenda ens vindrà a fer una altra xerrada. En aquest cas sobre l’aplicació de l’homeopatia en les primeres etapes de la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *