HEM CANVIAT DE LOCAL!

Moltíssima més llum, sense barreres arquitectòniques (cotxets i cadires de rodes més benvinguts), més espai per fer-hi activitats, una vorera davant per jugar-hi, a dos minuts del parc de la Diputació… Tecletes tenim un nou local, al Camí de la Cuixa, 18, i estem molt contentes amb el canvi! Amb el trasllat donem el tret de sortida a la programació de la nova temporada, molt carregada de novetats. Enguany, comencem activitats extraescolars amb un taller de teatre que ens ofereix, els dimecres, la Genovesa Narratives Teatrals.

Els dilluns és el dia de l’Espai Tecletes, per fer tallers originals amb la canalla mentre berenem i la fem petar. Mentre que els dimarts serà el torn dels més petitons i les seves mares i pares a l’Espai Nadó, una novetat d’aquesta temporada, que ofereix un indret on trobar-se i compartir la criança simplement i senzillament. Tanmateix, també hi programarem xerrades, tallers i altres activitats. Ah, i els dissabtes, unes classes de dansa molt especials per a totes les edats.

Tecletes som tots i totes: nens i nenes, pares i mares, avis

i àvies, tiets i tietes, cangurs, cosins

i cosines, veïns i veïnes…

Ens agradarà moltíssim comptar amb la teva opinió, però sobretot amb la teva col·laboració directa o indirecta en les activitats que organitzem. Per qualsevol dubte o suggeriment, escriu-nos a info@tecletes.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *