INAUGUREM EL LOCAL TECLETES AMB UNA FESTA

Estrenem oficialment la nova seu social de Tecletes! Situada als baixos del número 18 del Camí de la Cuixa, suposa un canvi molt important amb el que teníem fins ara. Hem guanyat espai útil, moltíssima llum i, sobretot, accessibilitat per a cotxets i cadires de rodes. Per arribar-hi, podeu prendre l’autobús de la línia

8, que us deixa pràcticament davant.

Aquest divendres, 26 d’octubre, a partir de les 17.00 h, farem una festassa per inaugurar el local. Serà una oportunitat única, no només per poder tafanejar-ne tots els racons, sinó també, i sobretot, per posar-nos cara i conèixer-nos de tu a tu. Ens agradarà molt compartir amb tots vosaltres –ja som un centenar de famílies- una estona i parlar dels projectes que tenim engegats i dels que podríem tirar endavant.

La celebració comptarà amb la participació d’alguns dels responsables de les activitats que fem cada setmana, des de l’Espai Tecletes

de dilluns i l’Espai Nadó dels dimarts, passant pel taller de teatre dels dimecres o les classes d’anglès i de dansa que començaran el proper mes de novembre.

A més, també farem alguns tallers i un concurs de truites i un altre de pastissos al que ens agradaria molt que participéssiu. Esmoleu la imaginació i busqueu les vostres millors receptes, doncs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *