DISSABTE, 10 DE NOVEMBRE, TOTHOM A OBSERVAR OCELLS!

La natura de les nostres rodalies és

una joia que, sovint, no arribem a conèixer amb prou detall. Ja sabeu que les Tecletes som curioses de mena i participem en activitats perquè petits i grans gaudeixin i aprenguin plegats.

Aquest dissabte, 10 de novembre, tenim l’oportunitat de conèixer una mica més sobre la fauna més propera. Hem organitzat, amb l’Associació Mediambiental la Sínia, una activitat oberta a tots els públics sota el títol “Pengem caixes niu a l’entorn de Tamarit”.

Es tracta d’una jornada de descoberta de l’entorn de Tamarit fins la Móra. L’objectiu és saber més coses dels ocells: què mengen, on viuen… Els ajudarem a tenir un lloc on estar-se ara que arriba el fred tot penjant unes quantes caixes niu i també els farem unes quantes menjadores.

L’activitat està inclosa dins el programa Playas, Voluntariado y Custodia del Territorio, impulsat per la Fundación Biodiversidad i també compta amb el suport de

l’Ajuntament de Tarragona.

El punt de trobada és, a les 11 del matí, al Tomb del Mariner. Des de l’antiga N340 entrarem en direcció Tamarit, on hi ha el càmpig Caledònia. Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *