VEREMA TECLETES: viure la vinya en família

Us apunteu a viure la vinya en família?

Ja tenim aquí l’activitat Tecletes més entranyable i preciosa de la Tardor: la verema Tecletes, tot un clàssic que cada any guanya més adeptes.

Enguany pujarem a veremar al Priorat el proper diumenge 30 de setembre per descobrir les terres on creixen les vinyes, recollir el raïm dels ceps per després aixafar-lo amb els peus i tastar-ne el most. I com no podia ser d’altra manera, un cop acabada la verema compartirem un ‘brunch’ típic de pagès tots plegats, com cada any.

Si esteu interessats a participar, no dubteu a fer-nos un correu avisant-nos de quants sereu (detallant adults i nens) a info@tecletes.org el més aviat possible (data límit per inscriure’s: divendres 28 de setembre!).

INSTRUCCIONS:

Sortirem de la benzinera de Falset a les 10.30h i anirem cap a les vinyes. Si voleu ser uns autèntics veremedors, porteu galledes, tisores, botes d’aigua i, si podeu, ampolles de vidre petites amb tap de rosca (tipus suc). I després de veremar, a dinar per agafar forces.

El preu per als adults socis de Tecletes és de 6 euros i de 12 euros per als no socis; els nens a partir de 3 anys, 3 euros els socis i 6 euros els no socis. Nens menors de 3 anys, gratuït.

Espavileu, que les places són limitades!