Fes-tecletes 10è aniversari!

Enguany Tecletes celebra el seu desè aniversari i ho volem celebrar amb una gran festa el proper 14 de setembre a partir de les 17,30h a la plaça Verdaguer de Tarragona. En el marc de les festes de Santa Tecla, i recuperant l’esperit dels primers concerts, Tecletes convertirà la plaça en un gran envelat a l’aire lliure. Un concert pensat per ajuntar grans i petits davant l’escenari, seguint la línia de programació del festival Minipop. Un esdeveniment fet i pensat per a les famílies, per a les cangurs, les tietes, les àvies i els adolescents.

Mireu el cartell preciós que ens ha dissenyat @armand_art!

Us fem cinc cèntims de la programació de la festa perquè no us en perdeu ni un detall:

18h Concert LU ROIS: la cantautora de Sabadell ens presenta el seu últim disc “Clarobscur”.
Acompanyada de piano i violoncel i amb una veu delicada, la seva és una proposta d’atmosferes intimistes i fràgils. Tot un descobriment que segur que us roba el cor.

19.15h Concert familiar de Santa Tecla amb LALI BeGood: kindie rock per al nen que portes de la mà i el que portes dins. El seu love’n’roll és una proposta no infantilitzada, fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i nens. Lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme i bones vibracions.

20.30h Concert MARETA BUFONAel grup del que tothom parla: els de Vilanova tornen a Tarragona després del seu brillant concert al Minipop d’enguany. Melodies lluminoses que recorden als Teenage Fanclub amb distorsions a lo Dinosaur Jr. Preparats per saltar i ballar?

22h Concert VēMō: I per acabar la festa, arriben L’Arnau Vallvé i en Martí Maymó, dels Manel. Amb una àmplia trajectòria com a músics dins el circuit de casa nostra, ara es presenten com a Djs sota el nom de VēMō i ens proposen un repàs del pop a l’electrònica, de l’indie al mainstream, de l’actualitat al “hit” atemporal.

Serà el Fes-Tecletes 10è aniversari, un veritable concert de festa major!!! Una tarda vespre plena de concerts i bona música. Aquesta serà una festa d’aniversari feta gràcies a la col·laboració de la Fundació Port Aventura, i els beneficis de la gestió de la barra aniran destinats a la l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, La Muntanyeta.

També hi haurà tallers bestials a partir de les 17,30h, pàrking de cotxets, disfresses, la Tecletes Playtruck i una sorpresa molt especial.