Caçatió i ruta del Tió Viatger!

15326481_918726191596073_5924847390339040156_nFamílies i amics de Tecletes! Ja haureu vist que els carrers comencen a lluir engalanats amb tot de motius nadalencs i això vol dir que ben aviat ARRIBARÀ EL TIÓ!!!I I per aquest motiu enguany celebrarem quatre activitats relacionades amb la bèstia més bonica del món mundial. De moment us fem cinc cèntims de les dues primeres!

Diumenge 3 de desembre, a les 11h, CAÇATIÓ AL PONT DEL DIABLE:
Ens xerren que el nostre estimat tronc de Nadal arribarà a Tarragona el diumenge 3 de desembre a un dels boscos més emblemàtics de la nostra ciutat: el del Pont del Diable! I es veu que portarà un equip de tions que l’acompanyaran, que són tions de famílies de Tarragona! Tenim moltíssimes ganes de veure’ls a tots! Us expliquem la dinàmica del dia:

1. Totes les famílies interessades a buscar el Tió de Tecletes i el seu propi ens trobarem a les 11h. del matí el diumenge 3 de desembre a l’aparcament del Pont del Diable. Els portadors oficials dels tions duran les bèsties al maleter del cotxe ben camuflades. El tió de cada casa ha de portar un collaret amb la foto o el nom dels infants d’aquella casa perquè els petits el puguin reconèixer ràpidament.

2. Mentre un equip de pares i mares s’endinsarà al bosc amb la canalla per fer un petit taller on confeccionarem les súperulleres màgiques de buscar tions, un altre equip d’adults s’endinsarà a una altra part del bosc per amagar les bèsties.

3. Ens reunirem tots a la zona del taller i quan tinguem tots les ulleres ben acabades, procedirem a la recerca dels tions.

4. Quan els haguem trobat a tots, toca VERMUT POPULAR per recuperar forces.

Porteu fruits secs, galetes i pells de mandarines pels tions! És una activitat oberta a tothom! Apunteu: diumenge 3 de desembre, a les 11h. al Pont del Diable.

El preu d’aquesta activitat és de 3 euros per a les famílies sòcies de Tecletes i de 10 euros per a les famílies no sòcies. Inscripcions a: info@tecletes.org

Del 3 al 21 de desembre, LA RUTA DEL TIÓ VIATGER

15349721_918726721596020_8899589069323381201_n
Enguany consolidem la ‘Ruta del Tió Viatger’, ja que l’any passat va ser un èxit total! El nostre estimat Tió anirà de casa en casa durant els dies posteriors a la seva cerca i fins al dia de la festa final (aviat notícies!). Per tant, entre tots aquells que estiguin interessats a acollir el Tió de Tecletes durant un dia, organitzarem una ruta i acollirem el tronc preciós a les llars que ho vulguin. Ens ha sortit nòmada!