Les Tecletes anem a plaça!

dieta-divercalorica
Anem a plaça! Tret de sortida de Tecletes al Mercat Central de Tarragona amb un taller d’elaboració d’una ‘Dieta divercalòrica per a tions’, amb nutricionista i tot! Donarem la benvinguda al nostre Tió i ho farem mentre aprenem a elaborar una dieta saludable amb productes locals i de temporada per als vostres tions. Cap a casa prendreu la dieta i un súperimán per tenir-la sempre present a la vostra nevera! Serà el proper dilluns 4 de desembre, de 17,30h a 19h a la parada d’Espimsa.
El preu d’aquesta activitat és de 3 euros per família. Aforament limitat! Inscripcions a: participo.cat/mercatcentral

La recaptació final de les inscripcions i en col·laboració amb el Mercat Central i la Fundació PortAventura anirà destinada a l’AFANOC per ajudar als nens amb càncer i a les seves famílies.