Estudiants d’Educació Infantil organitzen una tarda de jocs a Horitzons

Us animeu a fer un dominó? Però no un dominó qualsevol, sinó un de ben especial i singular. I és que el projecte Horitzons comptarà el proper dimecres 8 de maig amb una sessió de categoria: l’Andrea, la Paula, l’Emma i la Sagred (alumnes del Cicle Superior d’Educació Infantil de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona que ens han acompanyat al llarg de tot el curs fent les seves pràctiques) han dissenyat una tarda de jocs de taula de creació pròpia i adaptats per a tothom, en el marc dels projectes d’atenció a la infantesa. La cirereta del pastís de tot curs d’activitats conjuntes, vaja!

Dia i hora: 8 de maig, de 17h a 18,30h aprox

On? A la residència La Mercè de Tarragona (Camí de la Cuixa, 1) -recordeu que hi ha zona d’aparcament de la mateixa residència-.

Més informació: info@tecletes.org

Horitzons és sens dubte el projecte més transformador de la nostra entitat; un projecte en què tres generacions aprenen les unes de les altres mitjançant l’estima, l’admiració i la comprensió mútues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *