GUILLEM ROMA, EL CONCERT TECLETES DE SANTA TECLA

Seguint la tradició que ja va iniciar l’any 2009, Tecletes tornarà a portar un concert perquè petits i grans gaudeixin de la música i descobreixin nous talents musicals del nostre país durant la festa major de Santa Tecla. El dia 17 de setembre, a les 17.30 h i al Parc Saavedra, es podrà gaudir de la música que portarà Guillem Roma.

Nascut l’any 1984, Roma ha viscut entre Manlleu, Cantonigròs, Barcelona, Mèxic i l’Havana. Després d’estudiar música des de petit –piano fins a grau mitjà i també saxo i una mica de guitarra- també va fer la carrera de Comunicació Audiovisual.

L’any 2007 va publicar el seu primer treball discogràfic “Secret Place” però no va fer cap concert perquè va marxar a estudiar a Roma. Després de viure 3 anys a Mèxic, on va treballar en diferents projectes audiovisuals per televisions i va ampliar els seus coneixements musicals, va autoproduir-se el seu segon àlbum “Oxitocina”, on combina la seva faceta de cantautor amb les influències de músiques de món i el jazz. Serà just aquest darrer treball el que ens vindrà a presentar a Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *