Torna el Tió de Tecletes!

Captura de pantalla 2015-12-01 a las 09.56.06 Nens i nenes de Tecletes! Enguany l’ocellet més hipster, el Fernàndes del Minipop, ens ha fet arribar la notícia que ben aviat ARRIBA EL TIÓ!!! Diuen que el nostre estimat tronc arribarà a Tarragona el diumenge 13 de desembre a un dels boscos més emblemàtics de la nostra ciutat: el del Pont del Diable! I es veu que, com a novetat, portarà un equip de tions que l’acompanyaran, que són tions de famílies de Tarragona! Tenim moltíssimes ganes de veure’ls a tots! Us expliquem la dinàmica del dia:

1. Totes les famílies interessades a buscar el Tió de Tecletes i el seu propi ens trobarem a les 11h. del matí dels diumenge 13 de desembre a l’aparcament del Pont del Diable. Els portadors oficials dels tions duran les bèsties al maleter del cotxe ben camuflades. El tió de cada casa ha de portar un collaret amb la foto o el nom dels infants d’aquella casa perquè els petits el puguin reconèixer ràpidament.

2. Mentre un equip de pares i mares s’endinsarà al bosc amb la canalla per fer un petit taller on confeccionarem les ulleres màgiques de buscar tions, un altre equip d’adults s’endinsarà a una altra part del bosc per amagar les bèsties.

3. Ens reunirem tots a la zona del taller i quan tinguem tots les ulleres ben acabades, procedirem a la recerca dels tions.

4. Quan els haguem trobat a tots, toca VERMUT POPULAR per recuperar forces.

Porteu fruits secs, galetes i pells de mandarines pels tions! És una activitat oberta a tothom! Apunteu: diumenge 13 de desembre, a les 11h. al Pont del Diable. El preu d’aquesta activitat és de 3 euros per a les famílies sòcies de Tecletes i de 10 euros per a les famílies no sòcies. Inscripcions a: info@tecletes.org

I com sabeu, uns dies més tard i un cop tinguem el Tió ben gros, el cagarem en la ja tradicional FES-TECLETES DE NADAL! Serà el dimecres 23 de desembre a la Sala El Cau, a partir de les 17h. Serà un dia per recordar, ple de màgia, de somriures i alegria! Saltarem, ballarem i al Tió estomacarem! Aprofitarem per fer un berenar popular com cada any, amb tot allò que vulgueu portar (galetes casolanes, fruits secs, pastetes salades, fruita, etc).

Captura de pantalla 2015-12-01 a las 10.01.35Hi hauran moltes sorpreses: podreu gaudir d’un taller nadalenc i participar al nostre estimat bingo amb obsequis de productes i serveis locals… Recordeu, la festa està oberta a tothom, com totes les que fem. Pels socis i sòcies de Tecletes és una activitat gratuïta i els no associats han d’abonar 6€ per nen/a o bé 10€ si són dos germans.

Heu d’avisar de la vostra assistència, sigueu socis o no, al correu info@tecletes.org. Cal indicar quants vindreu i el nom, l’edat i el curs escolar (llar d’infants, P3/P4/P5 o Educació Primària) dels vostres fills/es. Teniu temps per inscriure-us fins el divendres 18 de desembre.