Reprenem el projecte ‘Horitzons’

manos-edades

Fer xarxa, relacionar-se amb altres entitats i associacions de la nostra ciutat és un dels trets lligats a la història viva de Tecletes. Enguany recuperem un projecte que vam batejar el 2013 com a HORITZONS, sorgit de la motivació d’un dels pares de la nostra associació, amb la iniciativa de recuperar, pares i fills, valors solidaris del nostre entorn, treballant la consciència col·lectiva i projectant vies cap a un futur social més just i sostenible.

L’objectiu és apropar als més menuts noves realitats i aprendre conjuntament i compartir estones amb altres col·lectius, des de gent gran, fins a nens de centres d’acollida, passant per associacions de persones amb discapacitats. D’aquesta manera, també establirem contacte amb entitats del nostre entorn que vulguin experimentar i compartir el seu temps amb nosaltres i crear vincles.

De moment, apostem de nou per un acostament a la gent gran. Persones amb una dilatada experiència vital, amb una visió ponderada i tendra, de vegades encara apassionada, i en altres ocasions crítica. Unirem així els dos extrems de la piràmide social. Posant en comú experiències, espais, músiques, jocs i complicitats.

Les trobades són un cop al mes (en dimarts), amb els avis de la Residència de la Mercè. Què us semblaria compartir-hi una hora jugant tots plegats, coneixent-nos a la vegada que ens divertim conjuntament?

SI ESTEU INTERESSATS A PARTICIPAR EN EL PROJECTE HORITZONS, QUE ES DURÀ A TERME A UN COP AL MES, FEU-NOS-HO SABER EL MÉS AVIAT POSSIBLE. VOLEM CREAR UN GRUP FIXE I COMPROMÈS DE PARES I NENS! Inscripcions a: info@tecletes.org