Gestionar les emocions a través de l’art

La gestió de les emocions dels més menuts sol ser tot un repte per als qui n’estem al càrrec. Sovint, les criatures no tenen prou paraules o no saben com emprar-les per transmetre’ns el que els passa.

La Muntsa Plana és artista i art-terapeuta. La seva vinculació amb el projecte Tecletes ve de lluny. Enguany, torna a l’associació per ser al costat dels petits i oferir-los els seus coneixements i la seva manera de fer, original i realment captivadora perquè aprenguin a gestionar la manera com se senten. Serà els dimecres, quan a través de l’art conduirà el taller d’Educació emocional en que els petits participants descobriran el món a través del moviment, la literatura i la pintura.

Com a novetat, enguany, la Muntsa farà dos torns, per edats. Per nens i nenes d’entre 3 i 6 anys, les permanents seran de 17.15 a 18.15 i pels més grans, de 18.15 a 19.45. El preu, pels menuts: 25 socis i 35 no socis. Pels grans: 30 socis i 40 no socis.

No hi doneu més voltes, si voleu participar-hi, feu-nos un correu a info@tecletes.org! Indiqueu-nos l’edat de la criatura i si sou socis de Tecletes o no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *