Aprovada per unanimitat la moció de Tecletes

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat per unanimitat la moció per a la recuperació i dinamització del Parc de la Ciutat presentada per Tecletes. El text sol·licita al consistori que doni continuïtat als objectius del projecte de la Parcquinta i que n’assumeixi el lideratge.

Volem que aquest somni que va començar el 17 de maig no s’acabi el 20 de juny. I per això demanem a l’Ajuntament de Tarragona que doni continuïtat als objectius del projecte i n’assumeixi el lideratge i la responsabilitat pública, garantint la participació de la ciutadania, i, en especial, la de les entitats associatives directament interessades.

La recuperació i dinamització del Parc de la Ciutat de Tarragona era i és una necessitat tan llargament reivindicada com vital i urgent. Es fa molt difícil d’entendre que, en una ciutat com Tarragona, amb un clima temperat que permet gaudir de les activitats a l’aire lliure durant tot l’any, el principal parc urbà no sigui, des de fa dècades, més que, en el millor dels casos, una zona de pas o un lloc on passejar el gos. 

Us adjuntem el text de la moció que s’ha debatut al Ple Municipal de l’Ajuntament de Tarragona el divendres 18 de juny i que ha estat aprovada per unanimitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *