Ja és aquí ‘El més petit de tots’!

captura-de-pantalla-2016-10-29-a-las-07-25-23

Després de l’èxit de les dues temporades anteriors, torna a Tarragona el festival “El més petit de tots”! Les Tecletes en som col·laboradores amb la rebuda de les famílies al hall del teatre. Es tracta d’un festival molt singular. Podríem dir que és una mostra d’espectacles i experiències pensades pels més petits, amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc…

A continuació us detallem els espectacles d’enguany:

ONDERSTEBOVEN (Capgirat) // Diumenge 6 de novembre, 12 i 17h. TEATRE TARRAGONA (Sala Escenari)

captura-de-pantalla-2016-10-29-a-las-07-15-38

Veure i escoltar, escoltar i veure. Un batec de cor. Una mà s’obre i es tanca. El ritme suau d’un tambor. Una cançó infantil. Després, inesperadament un salt a l’aire i un gir sobtat. El so creix i inspira el moviment de balanceig. Poden les mans volar com papallones? Poden els peus riure? I els braços dormir? Pot plorar un crit de tambor? Pot riure un piano?

La ballarina i coreògrafa Gaia Gonnelli i el músic Wiebe Gotink conviden el públic a experimentar la riquesa del moviment i el so. La música sorgeix misteriosament de barres i campanes de metall, de la mateixa ballarina i, fins i tot, d’un nas humà.

Edats recomanades: de 1 a 5 anys
Durada: 40 minuts

LÀ OÙ J’HABITE (Allà on visc) // Dissabte 19 de novembre, 12 i 17h. TEATRE METROPOL (Sala Escenari)

captura-de-pantalla-2016-10-29-a-las-07-19-04

Dos personatges, el Téqui (qui ets?) i el Teou (on ets?) es fan tot tipus de preguntes existencials i responen a aquestes endevinalles de la mateixa manera que ho fan els nens i nenes, jugant, cantant i ballant. Amb peces de cartró, blocs de fusta, draps i llanternes exploren els límits i els camins entre el “jo” i “l’altre”. Els petits espectadors estan convidats a reflexionar sobre aquestes grans preguntes.

Là où j’habite parla de la nostra relació amb el món que ens envolta i parteix de la idea d’habitar un cos, una casa, una ciutat, un planeta.

Edat recomanades: 2 – 5 anys
Durada: 35 minuts

IMPORTANT! Recordeu que els socis de Tecletes tenim un decompte d’1 euro per cada entrada! (indentifiqueu-vos amb el vostre DNI). On comprar les entrades? A teatres.tarragona.cat o a les taquilles del teatre Metropol.

De nou, el festival ‘El més petit de tots’ serà una oportunitat única perquè els més menuts de casa s’endinsin en el teatre des de dins, essent-ne protagonistes, a través de quatre representacions al Teatre Tarragona, que es transformarà per acollir als més menuts.

Ah! I aprofitem l’avinentesa per fer-vos coneixedors de la resta de la programació dels Teatres de Tarragona i us recordem que les famílies sòcies de Tecletes tenen un descompte d’un euro per entrada en tots els espectacles familiars.

teatres_tardor