Festival de jocs a l’Espai Tecletes!

captura-de-pantalla-2016-11-09-a-las-20-53-35Després de dues temporades organitzant tàperjocs per a patges i assessors de redacció de cartes reials amb els companys de Lu2, enguany ens hem decidit per oferir-ne un per a tota la família, de forma que els petits puguin experimentar amb els millors jocs de taula del món mundial que són 0% piles 0% pantalles 100% diversió.

Per això durant l’Espai Tecletes del dilluns 21 de novembre, de 17,30h a 19,30h, ens reunirem a Cal Verdaguer (Plaça Verdaguer, 7, Tarragona) amb els companys de Lu2. Es tracta d’un taller gratuït, tot i que demanem inscripció prèvia per tal de poder preveure l’aforament; per això si voleu venir feu-nos un correu a info@tecletes.org amb les vostres dades de contacte i el número de persones que hi assistireu. El mateix dia del taller es podran adquirir els jocs que vulgueu amb un 5% de descompte, o si no, sempre que vulgueu a la seva botiga online www.lu2.cat.

captura-de-pantalla-2016-11-09-a-las-20-52-19

Lu2 és una empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que busca jocs de taula per tot arreu, els prova amb diferents públics i només els que ho superen tot acaben al seu catàleg.

Són fans de les últimes novetats però també de jocs clàssics com l’Awalé. I és que són especialistes en Game-Based Learning, aprenentatge basat en jocs. Això vol dir que treballen, exclusivament, amb jocs que puguin ser utilitzats com a recurs pedagògic i educatiu.