Que tothom enceti un llibre per Sant Jordi!

265 nens i nenes de Tarragona es beneficien de la campanya solidària ‘Que tothom enceti un llibre per Sant Jordi’

Tecletes ha aconseguit un total de 265 contes gràcies a la campanya ‘Que tothom enceti un llibre per Sant Jordi’. Aquests llibres infantils han pogut arribar als seus lectors a través de les treballadores i educadores socials de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona. S’han distribuït a les sis àrees de l’IMSST: Sant Pere i Sant Pau, Bonavista, Torreforta, Campclar, Sant Salvador i Tarragona ciutat.

Un any més, per tant, Tecletes ha liderat una campanya solidària de recollida de llibres nous per a infants de la nostra ciutat. És una col·lecta de llibres infantils nous que fins ara es feia gràcies a la generositat d’editorials locals, de donacions d’entitats amigues i de donacions particulars d’artistes tarragonins, autors, il·lustradors… Enguany, a més, s’hi han sumat llibreries, en una campanya semblant al recapte de joguines noves per Nadal. En aquesta ocasió cal destacar la qualitat i el nivell dels llibres aconseguits, tant des del punt de vista del contingut com de l’edició.

Col·laboren en aquesta campanya: Cavall Fort, Piscina, un petit oceà, Editorial Nanit, Pol·len Edicions, Abacus, Adserà, Junts per Tarragona, Repsol, L’Osset Lila (Carmen Bueno), l’Autoritat Portuaria de Tarragona, InSitu Comunicacions i l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Mirades del Món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *