‘Rambla avall’ i Tastet (rotet) de Sant Jordi

Enguany les Tecletes arribem amb una doble proposta per celebrar la festivitat més literària de l’any! El Tastet (rotet) de Sant Jordi se celebrarà el proper diumenge 24 d’abril a la plaça dels Carros.

Prèviament, inaugurem una nova proposta el mateix dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi: ‘Rambla Avall’, un espai de lectura tranquil·la al tram baix de la Rambla Nova de Tarragona, entre la Font del Centenari i el monument als Castellers.

  • DISSABTE 23 d’abril, ‘RAMBLA AVALL’ de 9 a 13h i 16 a 20h

Rambla Avall” és un espai de lectura tranquil·la a la Rambla Nova (Font Centenari- Monument Castellers). Aquesta nova activitat vol ser un punt de trobada on les famílies es puguin protegir de les aglomeracions de la Rambla Nova i trobar un espai tranquil on els nens puguin seure i llegir els contes que acaben de comprar. Allà on les famílies també puguin trobar un canviador de bolquers, i fins i gaudeixin de la proposta d’intercanviar llibres. Busqueu-nos al quiosc rosa de la Rambla Nova amb Ramon y Cajal, on podreu fer crossbooking per fomentar la lectura, el reciclatge i el consum responsable.

La nova proposta tindrà lloc el dissabte 23 d’abril de 10 a 14h i de 16 a 20h, i no és necessària inscripció prèvia. L’associació aporta els llibres de l’entitat per crear un espai de lectura familiar, i la Biblioteca Pública de Tarragona hi col·labora amb una guia de recomanacions literàries organitzada per franges d’edat.

  • DIUMENGE 24. TASTET (ROTET) DE SANT JORDI / Plaça dels Carros, d’11 a 14h

La celebració amb motiu de Sant Jordi continuarà el dia de després, amb el ja tradicional Tastet (enguany, rotet) de Sant Jordi, que com cada any comptarà amb diversos tallers familiars com el d’il·lustració a càrrec de l’Armand, i altres de manga, portallibres o cal·ligrames. El Tastet tindrà lloc entre les 11 i les 14h del matí.

La cinquena edició d’aquesta proposta d’oci familiar compta també amb la presentació del conte L’Osset Lila, de Carmen Bueno; La primera astronauta, de Cristina Serret, i amb l’espectacle El rap de Rapunzel, dels Vivim del Cuentu.

Us hi esperem a tots, tant dissabte com diumenge! Fem d’aquest cap de setmana, un cap de setmana literari, de roses, llibres, lectures relaxades i festa literària! S’accepten dracs i dragonesses, princeses i prínceps, roses i cactus! A Tecletes tothom hi és benvingut!

Amb el suport de: Cavall Fort, Piscina, un petit oceà, Editorial Nanit, Pol·len Edicions, Abacus, Adserà, Junts per Tarragona, Repsol, L’Osset Lila (Carmen Bueno), l’Autoritat Portuària de Tarragona, l’Associació de Veïns del Port, Biblioteca Pública de Tarragona, InSitu Comunicacions i l’Associació d’Amics de la Colla Jove, Mirades del Món, l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *