Tret de sortida al projecte ‘ParcQuinta’

La il·lusió ens pot i no ens podem aguantar de compartir-vos una molt bona notícia:
👉🏻 Dilluns dia 17 comencem un projecte súper engrescador en el que fa dies que estem treballant les Tecletes: LA PARCQUINTA. 🎉

Instal·larem la Paquita, la nostra caravana playtruck, ben acompanyada amb les foodtruck de Raffa Gelati i La Creperia La Parisina, al Parc de la Ciutat. I ho farem durant 5 setmanes seguides com a prova pilot de dinamització d’aquest espai tan emblemàtic de la nostra ciutat.

I què farem allà? Doncs prepareu-vos perquè hem preparat un calendari farcit de divertides activitats familiars (complint totes les mesures contra la COVID19 😷) per a dinamitzar aquest pulmó verd de la ciutat de Tarragona! 💚 Un punt de trobada, al voltant de la nostra caravana, que ens permetrà el desplegament de recursos a l’exterior i crearà espais canviants i plens de propostes educatives com racons de contes, de ball, de jocs de taula i de construcció, dibuix, tallers i manualitats i posant a l’abast de tots els usuaris el servei amb canviador pels més petits. Tot plegat adaptat a les mesures de seguretat contra la COVID-19.

Us hi esperarem cada dia, de dilluns a divendres, de 16:30h a 19:30h. Les activitats seran gratuïtes amb límit d’aforament per les activitats dirigides.

Vindreu?
Localització:
https://maps.app.goo.gl/CT4nVwiNXiWTwmNV9

Per saber-ne més…

L’Associació Tecletes, Mares de Tarragona, ha presentat a l’Ajuntament de Tarragona una proposta farcida d’activitats molt atractives adreçades a famílies i en concret a infants. Unes activitats encaminades a reivindicar un dels pulmons verds que tenim a la ciutat de Tarragona per a què torni a ser dels veïns i veïnes de la ciutat. L’Ajuntament de Tarragona ha rebut positivament aquesta iniciativa i estem treballant conjuntament per tal de dur-la a terme a partir del proper dia 17 de maig.

Les persones encarregades de dinamitzar l’espai amb activitats canviants són un equip de persones voluntàries, impulsores del projecte i membres de cada una de les associacions col·laboradores*, amb el recolzament d’una professional educadora.

ParcQuinta és un projecte de Tecletes que aposta per la cohesió del teixit associatiu de Tarragona i té com a objectiu el foment de la criança respectuosa, la cultura, l’educació ambiental i la participació ciutadana, en un espai natural situat enmig de la ciutat, la Quinta de Sant Rafael.

La proposta de Tecletes beu d’altres propostes que existeixen arreu com per exemple Mas Pintat de Reus, el Parque dos sentidos de Pontevedra, la Quinta de los Molinos de Madrid, o el Parc del turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès i s’emmiralla en projectes d’èxit de ciutat com ara “Barcelona jugable” o “Pontevedra, cidade dos nenos”.

*Entitats col·laboradores en les activitats

Les associacions que, per a la prova pilot, han acceptat la proposta i han confirmat la seva participació són:

2 Replies to “Tret de sortida al projecte ‘ParcQuinta’”

  1. Neus Montcusí ha dit:

    Una bon projecte que donarà vida a la ciutat

  2. tecletes ha dit:

    gràcies!! t’hi esperem 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *