Tret de sortida al projecte 鈥楶arcQuinta鈥

La il路lusi贸 ens pot i no ens podem aguantar de compartir-vos una molt bona not铆cia:
馃憠馃徎 Dilluns dia 17 comencem un projecte s煤per engrescador en el que fa dies que estem treballant les Tecletes: LA PARCQUINTA. 馃帀

Instal路larem la Paquita, la nostra caravana playtruck, ben acompanyada amb les foodtruck de Raffa Gelati i La Creperia La Parisina, al Parc de la Ciutat. I ho farem durant 5 setmanes seguides com a prova pilot de dinamitzaci贸 d’aquest espai tan emblem脿tic de la nostra ciutat.

I qu猫 farem all脿? Doncs prepareu-vos perqu猫 hem preparat un calendari farcit de divertides activitats familiars (complint totes les mesures contra la COVID19 馃樂) per a dinamitzar aquest pulm贸 verd de la ciutat de Tarragona! 馃挌 Un punt de trobada, al voltant de la nostra caravana, que ens permetr脿 el desplegament de recursos a l鈥檈xterior i crear脿 espais canviants i plens de propostes educatives com racons de contes, de ball, de jocs de taula i de construcci贸, dibuix, tallers i manualitats i posant a l鈥檃bast de tots els usuaris el servei amb canviador pels m茅s petits. Tot plegat adaptat a les mesures de seguretat contra la COVID-19.

Us hi esperarem cada dia, de dilluns a divendres, de 16:30h a 19:30h. Les activitats seran gratu茂tes amb l铆mit d’aforament per les activitats dirigides.

Vindreu?
Localitzaci贸:
https://maps.app.goo.gl/CT4nVwiNXiWTwmNV9

Per saber-ne m茅s…

L鈥橝ssociaci贸 Tecletes, Mares de Tarragona, ha presentat a l鈥橝juntament de Tarragona una proposta farcida d鈥檃ctivitats molt atractives adre莽ades a fam铆lies i en concret a infants. Unes activitats encaminades a reivindicar un dels pulmons verds que tenim a la ciutat de Tarragona per a qu猫 torni a ser dels ve茂ns i ve茂nes de la ciutat. L鈥橝juntament de Tarragona ha rebut positivament aquesta iniciativa i estem treballant conjuntament per tal de dur-la a terme a partir del proper dia 17 de maig.

Les persones encarregades de dinamitzar l鈥檈spai amb activitats canviants s贸n un equip de persones volunt脿ries, impulsores del projecte i membres de cada una de les associacions col路laboradores*, amb el recolzament d鈥檜na professional educadora.

ParcQuinta 茅s un projecte de Tecletes que aposta per la cohesi贸 del teixit associatiu de Tarragona i t茅 com a objectiu el foment de la crian莽a respectuosa, la cultura, l鈥檈ducaci贸 ambiental i la participaci贸 ciutadana, en un espai natural situat enmig de la ciutat, la Quinta de Sant Rafael.

La proposta de Tecletes beu d鈥檃ltres propostes que existeixen arreu com per exemple Mas Pintat de Reus, el Parque dos sentidos de Pontevedra, la Quinta de los Molinos de Madrid, o el Parc del tur贸 de Can Mates de Sant Cugat del Vall猫s i s鈥檈mmiralla en projectes d’猫xit de ciutat com ara 鈥淏arcelona jugable鈥 o 鈥淧ontevedra, cidade dos nenos鈥.

*Entitats col路laboradores en les activitats

Les associacions que, per a la prova pilot, han acceptat la proposta i han confirmat la seva participaci贸 s贸n:

2 Replies to “Tret de sortida al projecte 鈥楶arcQuinta鈥”

  1. Neus Montcus铆 ha dit:

    Una bon projecte que donar脿 vida a la ciutat

  2. tecletes ha dit:

    gr脿cies!! t’hi esperem 馃檪

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *