Cicle de xerrades “Pingüins al menjador”

Des de Tecletes iniciem el cicle de xerrades ‘Pingüins al menjador’, un seguit de ponències en format on-line sobre els grans temes: el son infantil, l’educació emocional, els primers auxilis, el gust per la lectura, el paper educatiu de les famílies en l’entorn digital o les famoses rebequeries. Amb ponents de renom com Rosa Jové o Carlos González, us presentem aquest cicle de xerrades amb l’entusiasme que ens caracteritza i mil ganes d’aprendre, sempre!

Les xerrades es faran de forma telemàtica a través de l’aplicació del Google Meet. Són gratuïtes per a les famílies sòcies de Tecletes, però cal inscriure’s. En el cas de les famílies no sòcies, el preu de cada xerrada és de 5 euros i es poden comprar l’entrada a través de la web d’Entradium.

Aquí teniu totes les xerrades que hem programat, així com els enllaços per poder-vos inscriure:

‘EDUCACIÓ EMOCIONAL. QUE ÉS REALMENT? COM S’ENTRENA?’ amb Gemma Neri / 24 FEBRER 2021 / 19.30H / Telemàtica

Tot va ple de creixement personal, autoestima, criança respectuosa, educació emocional, patrons heretats que cal trencar…però… Què és la veritable educació emocional? Com la podem entrenar? Saps quin és el secret per a ser un bon/a company/a de vida dels teus fills/es?

Inscriure’s: https://entradium.com/events/educacio-emocional-que-es-realment-com-s-entrena-amb-gemma-neri

‘PRIMERS AUXILIS EN INFANTS’ amb Laura Solé / 23 MARÇ 2021 / 19H / Telemàtica

La Laura Solé és infermera amb 15 anys d’experiència en diferents serveis d’urgències i emergències. Des de fa 11 anys, infermera assistencial al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques). En aquesta xerrada es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents en el cas dels infants, com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement o la febre.

Inscriure’s: https://entradium.com/es/events/primers-auxilis-per-a-families

‘LLEGIR EN FAMíLIA: COM COMPARTIR AMB ELS NOSTRES FILLS EL GUST PER LA LECTURA’, amb Mireia Segarra / 22 ABRIL 2021 / 19H / Telemàtica

Us convidem a fer un recorregut per diverses propostes literàries per als petits i no tant petits de casa, des de llibres d’imatges a àlbums il·lustrats, passant per la narrativa i el còmic. També parlarem de com acompanyar els nostres fills en el seu camí cap a un bon hàbit lector.

Inscriure’s: entradium.com/events/recomanacions-literaries-per-edats

‘EL SON DURANT LA INFÀNCIA’, amb Rosa Jové / 25 ABRIL 2021 / 17H / Telemàtica

Per què molts pares tenen problemes amb el son del seus fills i filles? Els infants necessiten que se’ls ensenyi a dormir? Una de les preocupacions per excel·lència de les nostres famílies és el son dels nostres fills i filles. Rosa Jové, especialista en psicologia clínica infantil, juvenil i en psicopediatria, i autora del llibre Dormir sin lágrimas, ens explicarà com es desenvolupa el son en els infants per tal de poder detectar quan és un veritable problema.

Inscriure’s: https://entradium.com/es/events/el-son-infantil-a-carrec-de-rosa-jove

DOBLE XERRADA càrrec d’EMPANTALLADOS / 25 I 27 DE MAIG / 19H / Telemàtiques:

‘UNA GENERACIÓ AMB MOLT DE FUTUR. COM UTILITZAR LES PANTALLES PER A L’ENRIQUIMENT PERSONAL’, a càrrec d’EMPANTALLADOS / 25 MAIG 2021 / 19H / Telemàtica. Públic preadolescent i adolescent (a partir de 10-12 anys)

En aquest cas, la xerrada va dirigida a preadolescents i alumnes de Secundària.

Com pots fer-ho perquè les pantalles suposin un creixement personal? Agafa el teu smartphone i prepara’t per un seguit de recursos pràctics i idees creatives que t’ajudaran a treure profit de la tecnologia.

Inscriure’s: https://entradium.com/events/empantallados

‘MÒBILS I ALTRES PANTALLES’, a càrrec d’EMPANTALLADOS / 27 MAIG 2021 / 19H / Telemàtica. Públic adult

Xerrada dirigida als pares i mares d’infants de totes les edats.

Us amoïna la forta presència que tenen les pantalles en el dia a dia dels vostres fills i filles? Amb aquesta xerrada pretenem abordar quin és el paper educatiu que tenen les famílies mitjançant l’acompanyament als fills dins de l’entorn digital (mòbils, videojocs i xarxes socials). Tot, amb el recolzament de recursos pràctics i idees més creatives.

Inscriure’s: https://entradium.com/events/empantallados

REBEQUERIES’, a càrrec de Carlos González / 14 JUNY 2021 / 19H / Telemàtica

Els nens petits tenen rebequeries perquè són immadurs, perquè no saben controlar la seva conducta, perquè es veuen desbordats per les seves emocions. Podem els adults mantenir la calma i ajudar els nostres fills quan estan passant una mala estona, o els responem amb una rebequeria encara més gran? El conegut pediatra Carlos González, autor de diversos llibres com Omple’m de petons o Un regal per a tota la vida, ens parlarà sobre com criar els nostres fills amb amor i des del respecte.

Inscriure’s: https://entradium.com/events/crianca-respectuosa-a-carrec-de-carlos-gonzalez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *