Programació ‘Parcquinta’

A continuació us detallem les activitats previstes per aquests mesos de maig i juny al Parc de la Ciutat de Tarragona. Recordeu que totes les activitats són gratuïtes!

IMPORTANT: La Parcquinta és primerament un espai de joc lliure. Tot i això, Tecletes en col·laboració amb altres associacions de Tarragona hem programat un seguit de tallers i activitats diverses.
Recordem que la programació de les activitats està sempre subjecta a les mesures de contenció per la pandèmia COVID19.
Tecletes es reserva el dret de limitar l’aforament i/o de canviar les activitats en funció de les mesures que s’adoptin des de l’autoritat competent.
El material cedit per Tecletes (com màrfegues i joguines) s’ha de retornar a la persona encarregada de l’espai Parcquinta, prèviament desinfectat. Demanem que utilitzeu el material amb cura i respecte per tal que més famílies en puguin fer ús durant més temps!

A més, us presentem la Lídia, la cara visible del projecte ‘Parcquinta’ i l’encarregada de cuidar la nostra estimada Paquita (playtruck de Tecletes) i el nostre material de joc! Ella és ballarina, educadora i fins fa poc obria cada dia l’EspaiTarragona. Sempre ha estat vinculada amb el món de l’oci infantil, animació, espectacles i dansa, així que aprofitarem totes les seves facetes per gaudir-ho junts a la #Parcquinta!!💗

Ens trobareu cada tarda, de dilluns a divendres, al Parc de la Ciutat de Tarragona. Per a informacions d’última hora, seguiu-nos al nostre Instagram: @tecletes

Aquí teniu la galeria fotogràfica de la tarda de la inauguració del projecte ‘Parcquinta’:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *