ENGANXADES AL GANXET!

El taller per aprendre a fer amigurumis que vam començar a fer divendres amb les Ganxetes del Portia està sent un èxit total, rotund, contundent i brutal. El principi d’una gran amistat s’està teixint i, com que volem fer-ho públic, aquest divendres ens n’anirem a fer ganxet al bell mig de la plaça de la Font!

Així, i com que ja és aquí la primavera i les hores de sol s’allarguen, traslladem el taller a la terrassa del Lola Tapes. Per cert, començarem puntuals a les 18 i posarem el punt i final a les 20h… si aconseguim desenganxar-nos de

les agulles de ganxet!

Si la setmana passada no vau poder venir, no us preocupeu. Ens ajustarem a les vostres necessitats siguin les que siguin. Tant si sou expertes teixidores o si no heu agafat mai de la vida un ganxet, encara us podeu apuntar al curs!

Ah, per cert, podeu venir amb els nens, com a totes les activitats de Tecletes. Farem activitats amb ells

mentre nosaltres anem fent ganxet!

SI ESTEU INTERESSADES A ASSISTIR, FEU-NOS UN CORREU A info@tecletes.org!

Podeu veure imatges del taller del passat divendres en aquest enllaç del nostre Facebook.

Més informació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *