CURSET PER APRENDRE A FER AMIGURUMIS, T’APUNTES?

Un cabdell de llana, una o dues agulles i un bon grapat de paciència. Tot torna. Fer coses amb les mans està molt de moda

i desestressa. Molts opten per fer mitja, i altres s’apunten a la moda del ganxet. Tot i que es podria

pensar que només es pot recórrer a les àvies perquè ens introdueixin en aquest món addictiu, cada vegada és més fàcil trobar joves que se sumen al carro del DIY i que gaudeixen fent i ensenyant a la resta com fer les seves pròpies creacions.

Estem segures que els més petits s’apassionaran si us engresqueu a teixir i si els ensenyeu a fer-ho una vegada tingueu la tècnica apresa. I encara els agradarà més si us dediqueu a fer amigurumis, uns ninotets de ganxet originaris del Japó. No hi ha gairebé res que no pugui esdevenir un peluix de llana si el que el teixeix s’ho proposa.

A Tecletes, farem un taller d’amigurumis el 13, 20 i 27 d’abril. El preu per les tres sessions, material inclòs, és de 35 euros per persona. Les encarregades d’impartir-lo seran les traçudes Ganxetes de Reus. L’horari del curset és de 18 a 20h i estem acabant de perfilar una activitat pels més petits, perquè puguin ser per allà mentre fem ganxet!

Si us animeu, el termini d’inscripció ja està obert. Podeu fer-nos un correu a info@tecletes.org. Ens calen un mínim de 5 participants i un màxim de 20.

Els amigurumis de la imatge són de Itsy Bitsy Spider i en podreu trobar més imatges al Flickr.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *