MARES, DIGUEM ADÉU A L’ESTRÈS!

Necessites recarregar les piles i revitalitzar la teva maternitat? Doncs, tens l’oportunitat de fer-ho al taller Aire fresc per a la ment, alleujament per a l’esquena que impartirà la Véronique Carrier.

Et trobaràs en un ambient tranquil amb altres mares com tu i aprendràs tècniques de relaxació i respiració que t’ajudaran a rebaixar el teu nivell d’estrès.

El taller, que començarà el

8 d’octubre, es farà a l’Espai Tecletes (Escales d’Arboç, 6, 1r) de 15.30 a 16.30h. En total, constarà de 10 sessions. El cost: 100 euros per a sòcies i 150 per a no sòcies.  Si esteu interessades, només cal que ens feu un correu a info@tecletes.org per formalitzar la inscripció!!!

Animeu-vos que queden molt poques places!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *