Busqueu extraescolars xulíssimes?

Arriba el final de curs i, a banda de festivals diversos, també és el moment de triar les activitats que els petits de casa faran durant la setmana al llarg del curs escolar. A Tecletes, tenim unes propostes molt interessants previstes, que també podeu tenir en compte quan feu la planificació anual. Us en fem cinc cèntims i així en sabreu més coses. Tanmateix, més avall, us adjuntem el quadrant amb totes les activitats setmanals per imprimir-lo o fer-lo arribar a qui penseu que també pot interessar. 

  • Els dilluns, continuarem trobant-nos, a partir de les 17.15 h, al local en el marc de l’Espai Tecletes. És la manera més directa de conèixer l’associació. Una trobada intergeneracional per compartir vivències i complicitats. Un moment ideal per fer tribu, per jugar, per riure…
  • Els dimarts, l’Esther Piqué continuarà al capdavant del Playing with english, una manera diferent d’aprendre anglès basada en la diversió com a punt de partida. Enguany, la novetat és que els més menuts també hi tindran cabuda. Les classes per la canalla d’entre 3 i 6 anys es faran de 17.15 a 18.15 i les de més grans (a partir de 6 anys) de 18.30 a 19.30 h. En ambdós casos, els preus són de 30 euros en el cas dels socis i 40 pels no socis.
  • Els dimecres, serà el torn de l’Educació emocional a través de l’art i de la mà de la Muntsa Plana, artista i art-terapeuta. L’objectiu és descobrir el món amb el moviment, la literatura i la pintura. Per nens i nenes d’entre 3 i 6 anys, de 17.15 a 18.15 i pels més grans, de 18.15 a 19.45. El preu, pels menuts: 25 socis i 35 no socis. Pels grans: 30 socis i 40 no socis.
  • Els dijousdescobrirem el món. Bé, ho faran els més repetitons, d’entre 0 i 3 anys, amb els seus pares. L’oferta és de Matriona Espai Maternitat. Tecletes esdevindrà un espai on créixer en família, amb amor i respecte. Un lloc on regalar temps i felicitat a les criatures mentre aprenem, experimentem i ens divertim. De 17.30 a 18.30 h. 30 euros pels socis i 40 pels no socis.
  • Els divendres, el local estarà lliure i disponible per a activitats que hi programem esporàdicament.
  • I, finalment, els dissabtes tornaran els Tecletes Balla. La Maria Zapata, professora de dansa, continuarà fent moure l’esquelet dels més petits al ritme de la música més divertida. De 10.30 a 11.30 pels de 3 a 6 i d’11.45 a 12.45 pels més grans.

PERMANENTS14.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *