Taller de Joc Heurístic

Taller de Joc Heurístic

Mercedes González, antropóloga

Taller per nens de 12 a 24 mesos
4 sessions de dues hores i mitja cadascuna
comença Dimecres 15 d’abril
de 10 a 12:30h al cialis australia online Centre Cívic de la Part Alta.

Preu 60€ (inclou el material) s’abona directament a Tecletes
Mínim 12 participants

Aquest és un joc de descobriment i experimentació que té lloc dels 12 als 20-24 mesos aproximadament. Es tracta que l’infant aprengui a partir de l’experiència i la descoberta, que arribi al coneixement a partir de l’acció d’aprendre ell sol per ell mateix. Es una pràctica que intenta restablir la capacitat d’atenció amb què l’infant afronta la descoberta del seu entorn a partir del coneixement dels objectes. Amb el joc heurístic s’adquireix la clau del raonament. S’arriba també a coneixements del pes, espai, volum, relacions físiques, relació causa-efecte, precisió manual, estructures de pensament, intercanvis socials… i prepara per aprenentatges posteriors. Podríem dir que exercita i enriqueix les capacitats dels infants, físiques, mentals, emocionals i socials; genera una atmosfera de “treball” en grup; dóna llibertat de moviments, en conclusió, permet als infants jugar junts i tranquils.
Les activitats del Joc Heurístic s’engloben dins una sola estructura. Dita estructura la constitueixen dos blocs d’activitats que es desenvolupen un a continuació de l’altre (tenint en compte que primer hi ha la preparació prèvia de l’activitat):
Prepàració; Activitats de la primera part: exploració i combinació d’objectes; Activitats de la segona part: la recollida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *