6a edició del Tastet de Sant Jordi de Tecletes!

Tornem amb una doble proposta per celebrar la festivitat més literària de l’any! 

El Tastet de Sant Jordi se celebrarà el proper diumenge 16 d’abril a la plaça dels Carros.

I el mateix dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, tindrem novament el ‘Rambla Avall’, un espai de lectura tranquil·la al tram baix de la Rambla Nova de Tarragona, entre la Font del Centenari i el monument als Castellers.

Tastet de Sant Jordi

Aquest any celebrem la sisena edició d’aquesta festa literària de Tecletes!

Ens agrada presumir que enguany hem aconseguit un cartell MOLT tarragoní. Es pot ben dir que fem bandera del Km0 i és que a les nostres terres tenim gent molt bona que mereix el seu reconeixement!

Comptarem amb l’editorial Piscina un petit oceà que ens vindrà a presentar els seus dos nous llibres: ‘Rima‘ i ‘David‘. Amb els autors i il·lustradors que de segir ens explicaran els seus secrets a l’hora de fer els llibres.

També amb la creativitat d’Amadeu Anguera i el seu taller artístic.

Tindrem poesia amb Núria Freixa, que ens presentarà el seu llibre ‘Xiclet‘.

I la presentació del llibre la ‘Nena d’Ivori‘, un llibre de Rat Cebrián i Toni Solé Bru, amb il·lustracions d’Armand.

El diumenge 16 d’abril d’11 a 14h també tindrem racó de poesia, espai de disfresses, bookcrosing, tallers, vermut… i moltes sorpreses més!

Rambla avall

Rambla Avall” és un espai de lectura tranquil·la a la Rambla Nova (Font Centenari- Monument Castellers). Aquesta nova activitat vol ser un punt de trobada on les famílies es puguin protegir de les aglomeracions de la Rambla Nova i trobar un espai tranquil on els nens puguin seure i llegir els contes que acaben de comprar. Allà on les famílies també puguin trobar un canviador de bolquers, i fins i tot gaudeixin de la proposta d’intercanviar llibres. Busqueu-nos al quiosc rosa de la Rambla Nova amb Ramon y Cajal, on podreu fer crossbooking per fomentar la lectura, el reciclatge i el consum responsable.

La nova proposta tindrà lloc el diumenge 23 d’abril de 10 a 14h i de 16 a 20h, i no és necessària inscripció prèvia. L’associació aporta els llibres de l’entitat per crear un espai de lectura familiar, i la Biblioteca Pública de Tarragona hi col·labora amb una guia de recomanacions literàries organitzada per franges d’edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *