Les Tecletes tornem al REC, en família!

Captura de pantalla 2015-12-01 a las 09.04.11Torna el Festival Internacional de Cinema REC de Tarragona i, com cada any, reserva cites per a les famílies! Amb el suport del festival Minipop, s’han aliat per fer-vos sortir de casa i anar al cine el proper diumenge 6 de desembre a les 11:30 hores a l’Antiga Audiència. Tenim un pla bo, bonic, barat i vàlid fins i tot per dies de pluja.

La tria pel públic més familiar és una delícia del director Marc Recha, ‘Un dia perfecte per volar’. Una commovedora reflexió sobre la paternitat i la relació entre pares i fills. En un paratge solitari, un nen fa volar el cometa que li ha fet el seu pare. Bufa el vent i el cometa s’enreda entre els arbre, amb el que necessita l’ajuda d’un adult. Per seguir jugant. Junts, perduts al mig de la natura començaran la narració d’un conte de mil episodis. La preciositat de què us parlem també ha estat seleccionada al Festival de San Sebastián 2015.

La sessió familiar té un preu de 5 euros (incou adult + un nen/a). Sí, sí, ho heu llegit bé: un matí complet a un preu que fa riure!

Però això no és tot! Enguany podrem gaudir d’un taller Minipop al REC, concretament serà el dissabte 5 de desembre a les 18h. a l’Antiga Audiència de Tarragona. Els més petits podran dissenyar els Premis de Festival Internacional de Cinema REC de Tarragona! De la mà de la creadora del cartell del REC d’aquest any, la dissenyadora EVA JOLÍS participarem en aquest taller de disseny creatiu adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys.

 
Captura de pantalla 2015-12-01 a las 09.04.20Mitjançant la imaginació i l’exploració dels sentiments i utilitzant com a punt de partida el cartell de la quinzena edició del Festival REC, els participants treballaran en el disseny i la creació dels guardons del festival, que seran entregats en la cerimònia de cloenda del dilluns 7 de desembre. Preu: 5 euros per infant o gratuït en cas de comprar una entrada d’adult per a la sessió de les 18h. Us agrairem incripcions a: info@minipop.cat. Aquest taller permet que mentre els adults que vulguin puguin assistir a la projecció de la pel·lícula, els més petits gaudeixin d’una experiència vinculada al món del cinema a través del llenguatge artístic.