Espai Nadó / Espai Familiar de Tecletes

Les Tecletes estem contentes que el projecte ESPAI NADÓ tingui continuïtat a la ciutat.

Tots els divendres al matí entre les 10:30h i les 12:30h ens trobarem al Parc de la Ciutat (zona Parcquinta) per a fer tribu amb els nostres bebès (entre 0 i 18mesos).

Tothom hi és benvingut. Embarassades, avis, tietes, pares, mares… Es tracta d’acompanyar-nos, resoldre dubtes de criança, compartir, ballar, riure… Tenim la Lídia que serà qui s’encarregarà de dinamitzar l’espai. 💗 No us avorrireu!

L’Espai Nadó de Tecletes és un espai d’acompanyament i suport per a famílies amb nadons durant els primers anys de vida o famílies en el tercer trimestre d’embaràs, on poder compartir experiències sobre la maternitat i/o paternitat, la criança i l’educació dels nostres fills i filles, amb l’acompanyament i dinamització de sòcies voluntàries de l’associació.⁠

També inclou puntualment activitats familiars i tallers relacionats amb la ma(pa)ternitat i la criança.

I tambe us volem explicar que són moltes famílies que ens heu demanat que tambe existeixi un espai per quan aquests nadons es fan grans… Així que les Teclets hem creat també l’ESPAI FAMILIAR! Aquí els infants entre 1 i 7 anys trobaran propostes lúdico festives mentre que els adults fem tribu.

Perquè les penes i alegries, compartides són millors!

Us esperem les tardes dels dijous, entre 17h i 19h al Parc de la Ciutat (zona Parcquinta).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *