VOLEU PARTICIPAR ACTIVAMENT AL MINIPOP?

Ja esteu preparats pel Minipop 2012? A cinc setmanes perquè arribi el festival festival d’oci alternatiu per a tota la família més xulo de tots els que es fan i es desfan, nosaltres continuem treballant intensament per acabar de perfilar detalls. El festival, que enguany guanya embranzida, se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de juny.

El passeig de les Palmeres, dissabte i el barri del Serrallo, diumenge, donaran cabuda a activitats que aniran des de concerts musicals, fins a tallers creatius, un espai nadó, una mostra de

Mumpreneurs, un concurs d’instagrams…

Les entrades anticipades ja són a la venda, per només 5 euros, a Shiva Music, al To2bebe, al punt d’informació turística de la Rambla i a la web de www.tarracoplan.com. Ah, i a Tecletes, és clar. Els dies del festival, en valdran 8.

Si sou dels que us agrada participar activament en els esdeveniments i voleu col·laborar en la preparació del festival, només cal que ens feu un mail indicant les vostres preferències a info@tecletes.org.

Necessitem voluntaris i voluntàries per ajudar-nos en la instal·lació, a la barra, venent entrades, per enganxar pòsters… El festival també el podem fer entre tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *