TRET DE SORTIDA OFICIAL DEL MINIPOP 2012!

La música no té edat. És pels nens i pels adults o pels adults i pels nens. Així ha tornat a quedar demostrat una vegada més al vermut musical convocat aquest matí al Lola Tapes per presentar oficialment la segona edició del festival d’oci alternatiu per a tota la família, el Minipop. La festa, amenitzada pels discjòqueis David Bass i Nauzet Jonay, ha servit per donar a conèixer el cartell de luxe musical del cheap viagra online certamen, els talleristes que hi prendran part i algunes de les activitats que podran gaudir petits i grans durant el cap de setmana del 2 i 3 de juny.

Joan Colomo, Guille Milkyway Dj Set (La casa azul), Beth, Quart Primera i Renaldo & Clara fan un repòquer guanyador, als que s’hi afegeixen alguns dels principals Dj’s com DJ Lupo (CienWatios) i David Bass, i els tallers creatius de Joan Rioné, el Gallus, Mo Espasa, Literatura Vertical, Mercedes Luiña (Nakama) i Mar Borrajo, entre d’altres.

La directora del festival, Núria Serrano, ha agraït la resposta de la gent a la convocatòria i ha dit que “això demostra que hi ha moltes ganes de Minipop”. Serrano, que ha assegurat que l’objectiu passa per superar els 1.500 visitants de l’any passat, ha destacat la qualitat del cartell d’enguany. “Joan Colomo és el flamant guanyador del premi Enderrock de la crítica al millor artista; la Beth trenca la seva aturada temporal a causa de la maternitat per acostar-se a Tarragona i presentar-nos el seu multipremiat disc “Segueix-me el fil”; Guille Milkyway porta uns anys triomfant amb ‘La casa azul’; i tant Quart Primera com Renaldo & Clara sorprendran i molt a la gent del festival”.

Aquest dissabte també s’han posat a la venda les primeres entrades anticipades a un preu de 5€, que els dies del festival costaran 8€, i s’ha activat la web del festival http://www.minipop.cat.

Tot un cap de setmana

En aquesta segona edició, el certamen s’allargarà dos dies, el cap de setmana del 2 i 3 de juny. El dissabte serà el torn de les activitats al passeig de les Palmeres, i l’endemà, la cita es traslladarà

al barri del Serrallo, que s’obrirà com a espai per acollir el Minipop i que tindrà una programació específica.

Per seguir totes les novetats del II Festival Minipop de Tarragona a través dels següents canals:

Web http://www.minipop.cat

Facebook https://www.facebook.com/FestivalMinipop

i Twitter https://twitter.com/tgnminipop (@TGNMinipop)

Podeu veure les fotos de la festa de presentació aquí i aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *