El Minipop ja s’acosta!

El Minipop s’acosta a passos de gegant. Diumenge passat al migdia, un nombrós públic es va acostar al vermut presentació que vam fer a la terrassa de l’Hotel Husa Imperial Tarraco per tastar l’ambient del Minipop, gaudir en família d’un fantàstic dia de sol i relaxar-se en un espai privilegiat amb vistes al mar i al passeig on els dies 6, 7 i 8 de juny s’hi celebrarà el festival que, enguany, ja arriba a la seva quarta edició.

A més de fer el vermut, les patates i les olives, els assistents van poder ballar al ritme del rock&roll, música dels 60 i doo wop de dj Primy i els seus petits ajudants, fer un taller de garlandes amb els ja famosos ocellets, i comprar samarretes de Tecletes i del Minipop.

A més, els que van marxar amb l’abonament, que fins el 16 de maig es ven al preu súper-reduït de 5 euros, van participar a un sorteig amb grans regals.

Podeu veure totes les fotos en aquest súper-àlbum del Facebook. Potser us hi trobeu!

El proper vermut de presentació del Minipop serà el dissabte 3 de maig a La Plaça de la Baixada de la Trinitat de Lleida, coincidint amb la Fira de Titelles. En aquesta ocasió, la música anirà a càrrec dels djs Lupe i Lluís Gavaldà i el vermut el servirà el bar Can Ramon. I el 10 de maig ens emportarem la música, el vermut i el taller de garlandes a Valls!

Per cert, els afortunats guanyadors del sorteig van ser: Per cert, els guanyadors són… Àgatha Abelló Sanz que s’emporta les Munich d’adult, Montse Garcia que es calçarà les Mini-Munich; Eva Garcia i Naia Saperas que pujaran al rocòdrom Climbat Salas de escalada de Reus i Clàudia Sanchís que es posarà una samarreta del Minipop!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *