La samarreta més xula pels petits fans de la mare

La versió ‘pare’ va triomfar moltíssim. Tant, que no ens hem pensat gens ni mica per encarregar-ne per tenir-ne més dedicades a la mare. Ja ho sabem, el dia de la mare s’ha convertit en una celebració comercial però -què coi!- els fans incondicionals de la mama bé es mereixen tenir una samarreta que els identifiqui! 

N’hem reestampades un bon grapat perquè els propers dies anirem força amunt i avall i no volem que ningú es quedi sense. I han quedat no xules… el següent. Les noves samarretes ‘tastimumama’ són de colors molt Tecletes i de talles ben variades: des de l’any fins als 7. Les podeu trobar a un bon grapat de botigues: a El Lloro, a La Galette, a El Circ i, on line, a Productes de la Terra. Per cert, que també n’hem reeditat per si algú es va quedar sense la del pare o per si teniu algun bitxo a casa i voleu que estigui ben content! Pregunteu-nos amb un correu i us direm si les tenim disponibles.

Recordeu: dissabte que ve serem a la II Trobada de Famílies en Ruta que se celebra al càmping ecològic Vinyols Camp. Hi farem, a les 17 h, un taller per presentar el festival Minipop. La cita compta amb moltísims tallers, amb xerrades sobre experiències de famílies que han tombat amunt i avall i amb tota mena d’activitats pensades, diuen els organitzadors, per a nens i nenes d’entre 0 i 99 anys! 100% recomanable, doncs.

També dissabte, ens n’anem a Lleida on, coincidint novament amb la Fira de Titelles, farem un vermut modernista amb nostra dj de capçalera, jugarà en camp propi i a més tindrà companyia. La selectora lleidatana Dj Lupe punxarà ni més ni menys que amb Lluís Gavaldà, director musical del festival i moltíssimes més coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *