jo estimo santatecla, LA SAMARRETA DE LES FESTES D’ENGUANY

Ens vam estrenar l’any passat però ens va quedar el cuquet i enguany, hi hem tornat. Hem fet una samarreta de Santa Tecla que us robarà el cor. La trobareu a l’estand de festes, al Teatre Tarragona i a totes les activitats que farem Tecletes durant la festa major.

Les hem fetes en totes les talles perquè ningú es quedi

sense. Des dels 12 mesos fins a adults (tallatge d’home i de dona). Les de canalla són vermelles i les talles grans, negres. El preu: 10 euros. Amb cal·ligrafia infantil s’hi pot llegir “jo estimo santa tecla”.

Si no podeu esperar més i voleu estrenar-la avui mateix, també podeu comprar-la durant la presentació que farem de la Begudeta, la beguda infantil de les festes de Santa Tecla. Serà a partir de les 18.30h al Balcó del Mediterrani i comptarà amb la presència d’una nombrosíssima representació del seguici infantil!!!!!

No

us quedeu sense la vostra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *