Coneixem l’obra de Sorolla, a Caixafòrum Tarragona

Captura de pantalla 2017-02-19 a la(s) 08.54.51
“És ben clar que dibuixar, pensar coses que no es faran mai, és el millor delit de la vida”.
Joaquim Sorolla.

Ja sabeu que a Tecletes ens va molt això de visitar espais emblemàtics amb força i molt d’art, així que us comuniquem la nostra propera activitat de tipus artístic, pensada especialment per a famílies amb canalla. Aquesta vegada ens endinsarem en l’obra del pintor valencià Joaquim Sorolla, que va representar l’estil luminista amb les seves obres que mostren retrats, paisatges i monuments de temàtica social i històrica, tot sota la llum del sol.

Els companys de Caixafòrum Tarragona ens han preparat una visita guiada a l’exposició Sorolla. Apunts a la sorra adaptada per a famílies amb nens d’entre 2 i 8 anys aproximadament.

Què, us hi apunteu? A continuació us detallem tot allò que us cal saber!

Activitat: Visita familiar guiada a l’exposició Sorolla. Apunts a la sorra 
Dia i hora: dilluns 27 de febrer, a les 11h (durada aproximada: 60 min.)
Lloc: Caixafòrum Tarragona; al Carrer Cristòfor Colom 2, Tarragona

Preu: per a les famílies sòcies de Tecletes l’activitat és gratuïta; per a les famílies no sòcies el preu de la visita guiada és d’1 euro per persona, ja sigui adult o infant.

Les places són limitades, així que cal inscripció prèvia a info@tecletes.org abans del divendres 24 de febrer. Al correu cal indicar quantes persones vindreu, així com els noms i si són adults o nens.

Captura de pantalla 2017-02-19 a la(s) 08.57.10

L’exposició Sorolla. Apunts a la sorra revela l’amplitud d’una faceta de la producció del pintor valencià encara força desconeguda, quasi gens explorada i gairebé sempre considerada un mer suport per a l’estudi d’obres concretes de la seva producció pictòrica. Els dibuixos que va fer són, sens dubte, essencials per aprofundir en el coneixement de la seva obra pictòrica, com una part del procés creatiu, com a esbossos preparatoris, però també com a expressió artística amb personalitat pròpia.

Amb més de 100 obres, Sorolla. Apunts a la sorra es concep com la primera gran mostra de Joaquim Sorolla que aspira a oferir un discurs crític i analític que se sumi a l’atractiu estètic propi d’aquestes petites obres sobre paper.