Stop mocs! Xerrada sobre higiene respiratòria

Atenció! Mocs a la vista!

Ja han entrat a casa vostra? Teniu un infant i voleu aprendre tots els secrets per aconseguir tenir els mocs controlats? És possible frenar o alleugerir el curs de les malalties respiratòries?
Us convidem a participar de la xerrada que la fisioterapeuta Anna Ferran farà al Centre Maternoinfantil de TAUSALUT el proper 17 de març. A continuació, tots els detalls!
Captura de pantalla 2017-02-22 a la(s) 10.50.31
 
Activitat: Xerrada d’higiene respiratòria per aprendre a combatre els mocs, a càrrec d’Anna Ferran, fisioterapeuta especialista en fisioteràpia cardiorespiratòria.
Dia i hora: divendres 17 de març, de 16h a 17.30h.
Lloc: Centre Maternoinfantil de TAUSALUT, c. Ritort i Faus, 23, Tarragona.
Preu: per a les famílies sòcies de Tecletes l’activitat és gratuïta; per a les famílies no sòcies el preu de la xerrada és de 5 euros.
Inscripcions: és necessària la inscripció prèvia a info@tecletes.org, ja que l’aforament és limitat.

Aquesta xerrada té com a objectiu ajudar-vos a desentrellar els secrets de com mocar-se bé i dels rentats nasals per a tota la família, adaptant la tècnica a l’edat i al moc de cadascú.

Petits gestos ajuden a prevenir o alleugerir el curs de diverses malalties respiratòries, des dels encostipats fins a les bronquitis. Si veniu a la xerrada aprendreu aquells que podeu aplicar a casa i descobrireu en què us pot ajudar una fisioterapeuta especialitzada en aparell cardiorespiratori.